×
Avaleht Juhtkond Referentsid Sertifikaadid Uudised Meist Juhtimispõhimõtted Kontakt

Apollo Kino uue kinokeskuse avamine 10.07.2020

juuli 16, 2020

Jõhvi Pargi Keskuses toimunud Apollo Kino ehitustööd on lõppenud.

Kino ehitus on olnud meile, Vilcon Ehitusele, uudne ja väljakutseterohke protsess. Objekt oli keeruka projekteerimise ja ehituslike nüanssidega. Kinos on kaks saali, mis teeb kokku 178 kinotooli. Saalid on varustatud tipptasemel kinotehnikaga. Lisaks Barco RGB 4K resolutsiooniga laserprojektoritele, Harkness kinoekraanidele ei puudu sealt ka spetsiaalselt Apollo Kino saalidele projekteeritud võimas helisüsteem.

Silmailu pakuvad kirevad ja keerukad laedetailid ning must-valge fotode sein filmimaailma tipptegijatega. Ehitusliku ja sisekujundusliku lahenduse puhul on lähtutud Pargi Keskuse nimele ja visioonile: olla ja viibida just, kui pargis. Akendest paistev linnapark ja naturaalne valgus, kõrged rohelised puud ja taimestik ning puiduspooniga teenindus pinnad, need on detailid, mis annavad viimase lihvi valminud ehitustöödele.

Meie oleme rahul ja uute väljakutsete ootel.