×
Avaleht Juhtkond Referentsid Sertifikaadid Uudised Meist Juhtimispõhimõtted Kontakt

OÜ Vilcon Ehitus enamusosaluse omandas TFC Valdus OÜ

veebruar 21, 2022

Pressiteade 18.02.2021

13-aastase Eesti ehitusturu kogemusega OÜ Vilcon Ehitus osanike ringiga liitus TFC Valdus OÜ. TFC Valdus on uus, kahe Eesti kapitalil põhineva kinnisvaraarendaja poolt loodud ettevõtte, kes Vilcon Ehituse enamusosaluse omandamisega täitis ühe enda strateegilistest eesmärkidest – omada iseseisvat võimekust ja kompetentsi enda arenduste ehitamiseks.

„Uutel osanikel on ambitsioonikad arendusplaanid ja sellest tingituna soov leida kindel ja kvaliteetne partner oma arenduste ehitamiseks, Vilcon Ehitusel on olemas kompetentne meeskond ning valmidus uuteks väljakutseteks ning põnevateks projektideks,“ rääkis OÜ Vilcon
Ehitus juhataja Indrek Saar.

Saare sõnul toob osanike ringi laienemine kaasa ettevõtte uue arenguetapi
koos meeskonna mõõduka kasvuga ning neil on täielik valmisolek
kvaliteetselt teenindada ära kõik vanad- ja uued kliendid. „Soovime
olla ehitustegevuste planeerimisel oma klientidele püsivaks ja
usalduslikuks koostööpartneriks. Pakume paindlikku ning kvaliteetset juhtimisteenust, oleme nõu ja jõuga abiks alates projekti ideest ja
planeerimisest kuni ehitise valmimiseni ning säästliku ja keskkonnasõbraliku ekspluateerimiseni,“ rääkis Saar.

Vilcon Ehitus on ennast tõestanud nii tööstus kui ka äripindade ehitamisel, mille suurimateks näideteks on Jõhvi Pargi Keskuse
projekteerimis-ehitustööde teostamine (ca 23 000m2) ja Sillamäe Sadama ladude kompleks (ca 60 000m2). Samuti omab ettevõte suuri kogemusi elamuarenduste elluviimisel, näiteks kortermajad Kadaka teel 143, 145 ja 145a Tallinnas (kokku 126 korterit), Tiiru 5 Pärnus (48 korterit), Posti 9 Viljandis (22 korterit) jne.

meedia kajastused pressiteatest:

Äripäevas

BNS´is