×
Avaleht Juhtkond Referentsid Sertifikaadid Uudised Meist Juhtimispõhimõtted Kontakt

Korraline ISO audit

september 10, 2019

Positiivselt läbitud korraline ISO audit

Augustis toimusid Vilcon Ehituses juhtimissüsteemi korraline audit, mille viis läbi pikaaegse kogemusega Bureau Veritas Estonia.  Auditi käigus külastati erinevaid ehitusobjekte, objekti kontoreid ja ka Tallinna kontorit. Auditi käigus leiti, et Vilcon Ehituse juhtimissüsteem on hästi toimiv ja nõetekohane, tegevus kõrgel tasemel ja vastab rahvusvahelistele säästliku, keskkonnasõbraliku majandamise nõuetele. Mittevastavusi ei tuvastatud.

Vilcon Ehitusele kulges auditeerimine väga positiivselt ning suurimad tänud meie vahvatele korrektselt süsteemi järgivatele juhatajatele, siseaudiitoritele, projektijuhtidele ning kogu meeskonnale.