×
Avaleht Juhtkond Referentsid Sertifikaadid Uudised Meist Juhtimispõhimõtted Kontakt

Jõhvi Pargi Keskuse ehitustööd

august 19, 2019

Jõhvi Pargi kaubandus- ja meelelahutuskeskuse tööd

Vilcon Ehituse poolt ehitatava Jõhvi Pargi Keskuse ehitustööd on jõudnud etappi, kus sagimist on palju – heakorra, fassaadi- ja sisetööd käivad täie hooga ning lõpusirge juba paistab. Moodne keskus, mis hõlmab kaubanduspindu, kino ja söögikohti, avab oma uksed külastajatele juba enne saabuvat jõuluaega. Tegemist on Vilcon Ehituse ajaloo kõige suuremahulisema projektiga, kus hoonel pinda üle 22 000 m2 ning erinevaid kaupmehi saab tegutsema rohkem kui 50. Pargikeskuse suuremate rentnike seas on Maksimarket ja rõivakauplus H&M ning üks Euroopa suuremaid kingakaubamaju CCC.

Heameel on, et ka selle hoone puhul oleme olnud protsesside juures kavandamisest saadik ning tänu paindlikule ja professionaalsele meeskonnale on koostöö Tellijaga sujunud suurepäraselt.