×
Avaleht Juhtkond Referentsid Sertifikaadid Uudised Meist Juhtimispõhimõtted Kontakt

Jõhvi Pargi keskuse pidulik avamine 29.11.2019

mai 25, 2020

29. novembril 2019 toimus pidulik Pargi keskuse avamine

Reedel, 29. novembril avati Jõhvi ja Kohtla-Järve piirkonna suurim kaubandus- ja vaba aja keskus Pargi Keskus. Keskuses avas uksed mitmed piirkonna suurimad kauplused, toidukohad ja teenindusettevõtted. Piirkonna viimase kümnendi suurim tähtsündmus algas piduliku lindi läbilõikamisega ning kulmineerus suure kontserdiga Pargi keskuse parklas, kus astusid üles esinejad Eestist, Venemaalt kui ka Rootsist.

Keskus avatakse täielikult väljaüürituna. Pargi Keskuse kogupindala on 23000 m2. Keskus paikneb mugavalt ühel korrusel ja kogu parkimine on lahendatud maapealse parkimisega hoone ees. Rahvusvahelistest kettidest on Pargi Keskuses esindatud H&M, New Yorker, CCC, Takko Fashion ja Pepco. Hoone välisilme on kaasaegne, kus kogu keskuse fassaad on kujundatud erivärviliste LED-valgustuste ja ekraanidega, mis teevad hoone visuaalselt elavaks ja ligitõmbavaks. Sisekujunduse idee tuleneb Jõhvi promenaadi lähedusest, mis juhatab inimesed uue keskuseni. Interjööris jätkub välisruumist alguse saanud promenaadi motiiv avarates galeriides, olles liigendatud tänavalaternate ja pargipinkidega. Sisekujundus on kerge ning õhuline.

Keskuse arendaja on Jõhvi Pargi Arendus Kaubandus OÜ. Keskuse ehitas Vilcon Ehitus ja kaasfinantseerijateks olid Luminor ja Coop Pank. Hoone arhitektideks on AB Luhse ja Tuhal ja Proge OÜ. Sisearhitektuuri teostas Ruutu6. Kaubanduslik konsultant ja maakler oli Dream Centers OÜ.

Täname kõiki koostööpartnereid suure tehtud töö eest.

Sellega on 2019 aasta saanud tugeva ja märgilise lõpu Vilcon Ehituse jaoks ning võime uhkusega öelda, et oleme tohutu kogemustepagasi võrra rikkamad.

Pilte avamisest https://pohjarannik.postimees.ee/6838515/johvi-jooksis-pargi-keskusele-tormi

Lisa lugemist https://www.ehitusuudised.ee/uudised/2019/12/02/johvis-avati-pargi-keskus