×
Avaleht Juhtkond Referentsid Sertifikaadid Uudised Meist Juhtimispõhimõtted Kontakt

Capital Millile Repstoni tootmishoone ehitustööd

august 22, 2019

Capital Milli arendus Repston OÜ tootmishoone ehitustööde nurgakivi

Alustasime Capital Millile Repstoni tootmishoone ehitustöödega Peterburi maantee ääres,
Liiva külas aadressil Härma tee 32.

04.juulil 2019 nurgakivi saanud metallitööde ja eritellimusmööblilt tootva ettevõtte Repston OÜ uus tootmishoone saab olema tulvil viimase aja tipptehnoloogiast. See on kaasaegne, ca 4000m2 suuruse tootmishoone, kus 3 400m2 tootmispinda ja 600m2 büroo-ja olemeruume. Kompleks valmib 2020. aastal varakevadel.

Tegemist on Vilcon Ehituse ja Capital Milli vahel esimese koostööprojektiga ning meil on siiras rõõm asju ajada professionaalse kinnivaraarendajaga. Capital Milli juhtimise alla on arvukalt kõrgelt hinnatuid ärihooneid Eestis, Lätis ja Leedus ning loodame jätkuvat ladusat koostööd ka tulevikus.

Meil on heameel on olla selle moodsa tootmis- ja büroohoone sünni juures ideest kuni lõpliku valmimiseni.