×
Avaleht Juhtkond Referentsid Sertifikaadid Uudised Meist Juhtimispõhimõtted Kontakt

Repstoni tootmishoone sarikapidu

oktoober 28, 2019

Capital Mill, Vilcon Ehitus ja Repston OÜ pidasid uue büroo- ja tootmishoone sarikapidu

Uue tehase traditsiooniline sarikapidu toimus 10.11.2019 õhtupoolikul, kuhu oli kohale kutsutud hoonega seotud arhitekt Anders Jaano, Capital Milli, Vilcon Ehituse ja Repstoni esindajad. Eesmärgiks on uues hoones valmistada eritellimusel metallitöid.

“Üldiselt on ehitus sujunud väga hästi: Oleme üritanud olla võimalikult paindlikud ja pidada silmas tellija vajadusi. Siinkohal tahaks tellijat kiita, sest koostöö on olnud äärmiselt sõbralik ning mõistlik, mille tõttu on kõik väga hästi sujunud” , kommenteeris Vilcon Ehitus OÜ juhataja Indrek Saar.
Rajatav hoone saab olema edev ja moodne, seda nii kaasaegse tehnoloogia, sisutuse kui ka silmapaistva fassaadi valgustuslahenduste poolest. Lisaks on uue hoone jaoks juba välja mõeldud mitmesuguseid tulevikuplaane.

Kinnisvarainvesteeringute ettevõtte Capital Mill OÜ uue büroo- ja tootmishoone ehitab valmis Vilcon Ehitus OÜ ning tehast hakkab kasutama ettevõte Repston OÜ. Hoone ehitus saab valmis juba 2020. aasta veebruaris. Peale ehitustöid alustatakse metallitöödeks vajaliku tehnika paigaldamisega, seetõttu valmib hoone täielikult 2020. aasta kevadeks.

Lisa lugemist: https://www.ehitusuudised.ee/uudised/2019/10/11/capital-mill-tahistas-metallitootleja-uue-hoone-sarikapidu